Vant toppkampen mot Lyngbø

Med en tribune full av syngende Brann-supportere kunne Brann 2 juble for seier da de vant toppkampen mot Lyngbø, og befestet sin posisjon i toppen av tabellen i 3. divisjon.

Annonse:

Se høydepunktene i videovinduet over eller på YouTube her.

Brann 2 tok et stort steg mot opprykkskvalifisering da de slo Lyngbø 3–1 i en spennende toppkamp, foran en haug med Brann-supportere, på Lyngbø Idrettspark søndag kveld.

Spenning i sluttminuttene

Emilie Wik sendte Brann 2 i føringen allerede etter ni minutter, før hun doblet ledelsen etter 22 minutter. Brann 2 kunne dermed gå til pause med et overtak etter en sterk førsteomgang.

Etter pausen hevet Lyngbø seg betraktelig, og det fikk de betalt for. 74. minutter inn i kampen kom reduseringen til 1–2, som skapte enormt med spenning i sluttminuttene.

Heldigvis kom Kaisa Steine Døskeland inn for Brann 2 og satte spikeren i kisten med sin scoring til 3-1 like før slutt, og Brann-supporterne kunne slippe jubelen løs. Brann 2 tok dermed tre enormt viktige poeng i toppen av tabellen i 3. divisjon.

Hvis tabellen står seg og Brann 2 vinner serien, må de vinne to kvalifiseringskamper før opprykk til 2. divisjon. Først mot vinneren fra avdeling Møre og Romsdal, før det deretter trekkes en ny avdelingsvinner i et siste hinder før opprykk.

Nanne Ruuskanen tilbake fra skade

Det er også verdt å nevne at med seg hadde de A-lagsspiller Nanne Ruuskanen, som startet sin første kamp etter å ha vært ute med skade i over ett år.

Kampfakta:

Lyngbø–Brann 2 1–3 (0–2)

Mål:

0–1: Emilie Wik (9.)

0–2: Emilie Wik (22.)

1–2: Julie Bø Snekkevik (74.)

1–3: Kaisa Steine Døskeland (90.)

Onsdag 9. oktober venter nok en viktig kamp for Brann 2. Da møter de LSK Kvinner i NM J19-semifinale på Varden Amfi kl. 16.00, så ta turen og støtt jentene til finalen!

Annonse fra Eliteserien: