Vant over Arna-Bjørnar

Brann vant 2–0 i treningskamp mot Arna-Bjørnar. 15 år gamle Heidi Steinsbø Halbmayr og nysigneringen Anna Aahjem scoret målene.

Hele Bergen teller ned til kvartfinalen på Åsane Arena 20. mars klokken 21.00. Det er stor etterspørsel etter billetter, og informasjon om dette kan du lese her. Mens supporterne jobber for å få billetter, jobber spillerne med å holde seg i form. Da hjelper det godt med en treningskamp på tre ganger 25 minutter på Åsane Arena.

Det var ikke like stor etterspørsel etter billettene til denne kampen, men det var likevel en god gjeng som stilte opp i Åsane på en vårlig lørdag. De fikk se et Brann-lag som dominerte spillet, men som likevel slet med å få ballen i mål. Det ble skapt sjanser i ny og ne, noen av de store, men Arna-Bjørnar hadde stort sett grei kontroll på Brann-angrepene.

Da dommer blåste for pause nummer to, stod det fortsatt 0–0. Brann hadde da gjort en hel haug med bytter. Blant annet kom nysigneringen Anna Aahjem inn på topp, mens talentet Ragnhild Skage tok plass på høyrebacken. Selv om målene ikke rant inn slik de gjorde i forrige treningskamp, så var det fint å se nye spillere i aksjon.

Til den tredje omgangen kom 15 år gamle Heidi Steinsbø Halbmayr inn. Talentet fra Bømlo har rukket å score mange mål for Stord, og det ser hun ut til å fortsette med i Brann. Omtrent ti minutter før slutt fikk Anna Aahjem ballen i feltet. Hun dro seg nedover og gikk for avslutning fra skrått hold. Ballen ble blokkert og spratt ned like foran mål. En årvåken Halbmayr slengte seg frem og fikk dyttet ballen over streken. Er det en av tidenes yngste målscorere for Brann?

Ikke lenge etter doblet Brann ledelsen, og da fikk man se hva Aahjem har å by på. Hun fikk ballen på rundt 20 meter og banket den opp i krysset. En herlig scoring! Det ble også kampens siste - Brann vant 2–0 mot Arna-Bjørnar.

Husk at du kan kjøpe partoutkort, så er du med oss hele 2024! Partoutkort finner du her.

Brann–Arna-Bjørnar 2–0

1–0: Heidi Steinsbø Halbmayr
2–0: Anna Aahjem

Treningskamp. Tre omganger på 25 minutter. Åsane Arena. Dommer: Maren Hatletvedt. Gult kort: Karoline Haugland, Brann. Nora Nøss, Arna-Bjørnar.

Brann: Aurora Mikalsen (Sandra Stavenes fra 40.) – Cecilie Redisch Kvamme (Ragnhild Skage fra 40.), Ingrid Stenevik (Natasha Anasi-Erlingsson fra 40.), Sara Ritter (Joanna Tynnilä fra 40.), Tomine Svendheim (Marit Bratberg Lund fra 40.), Amalie Eikeland, Justine Kielland, Signe Gaupset, Johanna Renmark (Heidi Steinsbø Halbmayr fra 50.), Larissa Crummer (Anna Aahjem fra 40.), Rakel Engesvik (Karoline Haugland fra 40.).