Toppkamp på Stadion mot Vålerenga

Toppkamp i Toppserien. Bergen mot Oslo. Bolle og billett! Lørdag 2. november håper vi på skikkelig kok på tribunen når Vålerenga gjester gresset på Brann Stadion.

Annonse:

Årets nest siste hjemmekamp i Toppserien går mot Vålerenga, lørdag 2. november kl. 14.00, og billettene er allerede i salg her.

Vålerenga leder tabellen, men det er ingen i Norge som er bedre enn Brann når det kommer til tilskuere. Dette er siste mulighet i år til å vise at Bergen er bedre enn Oslo, både på banen og på tribunen.

Ta med deg familien, studiekompisen som allerede leser seg ihjel til eksamen, eller naboen som alltid klager på været. Samler du en gjeng på minst seks personer, får dere billetter til kun 50 kr ved å melde fra i dette skjemaet. 

På denne kampen kan man også velge billett og bolle til kun 75 kr per person! Av ord som starter på B så er nok Brann, bolle og billett helt der oppe på topp tre.

Toppscorerduell?

Det blir også en duell mellom toppseriens toppscorer Anna Aahjem og Vålerengas toppscorer Karina Sævik. Tre mål skiller dem i kampen på årets toppscorertittel nå, men hvor jevnt blir det før kampen på Stadion?

Brannbutikken holder åpent, man kan lade opp til kampen i FotballPuben, og det blir Fanzone med masse kjekke aktiviteter før kampstart.

Kom på kamp og støtt jentene til tre poeng og Champions League-kvalifisering, så kan vi håpe på flere slike øyeblikk til neste år:

Kjøp billett til kampen her!

Annonse fra Eliteserien: