Tilbake på vinnersporet

Brann tok tre viktige poeng i medaljekampen, da Odd ble slått på Stadion søndag. Det var Branns tiende kamp på rad uten tap i Eliteserien.

Den første omgangen var det lite å skrive hjem om fra, men på overtid skjedde det litt. Odds Diogo Tomas stusset et langt innkast i mål, og Odd kunne juble for scoring.

Men etter en sjekk på VAR ble det konkludert med at det ikke var en godkjent scoring, og lagene gikk målløse i garderoben.

Etter pause var det mye mer action. Brann skapte mer det første kvarteret enn i hele første omgang. Den første scoringen kom etter et hjørnespark, der ballen havnet i beina på Ulrik Mathisen. Han la ballen hardt inn foran mål til Felix Horn Myhre som styrte inn ledelsen like før timen var nådd.

Bare minutter senere fikk Brann nok et hjørnespark, og denne gangen ble det slått presist fra Joachim Soltvedt og rett på hodet til Sivert Heltne Nilsen. Kapteinen stanget ballen hardt i nettet.

På overtid reduserte Odd, men Brann slapp med skrekken og vant sin niende kamp på de ti siste.

Partoutkortsalget til 2024 er nå i gang, og du kjøper fast plass og sikrer deg et billettangst-fritt år her.

Neste kamp er borte mot Hagesund lørdag 11. november. Siste hjemmekamp i år er søndag 26. november mot Bodø/Glimt. Den kampen er neste utsolgt, men noen ledige billetter finner man her.

Brann–Odd 2–1 (0–0)

Eliteserien runde 27. Brann Stadion. Tilskuere: 15.089.  Dommer: Marius Hansen Grøtta, Malmefjorden IL. Gult kort: Fredrik Pallesen Knudsen, Brann. Tobias Svendsen, Dennis Gjengaar, Odd.