Stenger det digitale billettsalget til torsdagens kamp

Brann har bestemt seg for å stenge det digitale billettsalget til torsdagens Conference League-kamp mot Go Ahead Eagles. Frem til kampstart blir det bare mulig å kjøpe billetter i billettluken på Stadion. Billettsalget har passert 13.000.

Annonse:
  • Foto: Vegard Grøtt/Bildbyrån.

– Bortefeltet er utsolgt, og vi ser at bortesupportere kjøper billetter på hjemmefeltene for å sikre seg billetter. Vi ønsker ikke å ha bortesupportere blandet inn blant våre supportere, og siden vi ikke har anledning til å benytte geoblokkeringer i billettsystemet, ser vi det nødvendig å stenge salget digitalt, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes. 

Det er rundt 1000 billetter igjen til kampen, og for dem som har vært sent ute er det fremdeles mulig å få tak i disse. Brann åpner billettluken i Sparebanken Vest-tribunen i dagene før kamp. Kapasiteten på kamper i Europa på Stadion er i overkant av 14.000, da det ikke er lov med ståplasser. 

Åpningstider billettluken: 

  • Onsdag 31. juli: 12.00–17.00.
  • Torsdag 1. august: 16.00–19.00 (kampdag). 

For å kjøpe billett må man ha med seg gyldig ID (pass, ID-kort eller førerkort). 

Kjøp som er gjort av nederlendere på hjemmefeltene vil bli kansellert og refundert. De det gjelder har blitt kontaktet direkte på e-post. 

Annonse fra Eliteserien: