Stemte nei til kunstgress

Det ekstraordinære årsmøtet stemte ned forslaget om å legge kunstgress på Stadion før seriestart. 130 stemte mot forslaget, 107 stemte for.

Annonse:

Kveldens ekstraordinære årsmøte hadde en sak på agendaen og skulle behandle spørsmålet: Skal Brann legge kunstgress på Stadion til seriestart i 2021?

Møtet startet med at det ble fremmet et forslag om å utsette det ekstraordinære årsmøtet til høsten, men forslaget falt med 156 mot 79 stemmer. Resten av stemmene var blanke.

284 med stemmerett hadde meldt seg på møtet, som i hovedsak ble avholdt digitalt. Møtet startet med en gjennomgang av hvorfor Brann-administrasjonen ønsket å legge kunstgress på Stadion. Etter innlegg fra administrasjonen og styret, ble det spørsmål og innlegg fra medlemmene som hadde meldt seg på.

Selve avstemmingen foregikk digitalt og den ble utført anonymt. 130 stemte mot forslaget, 107  stemte for. 47 stemte blankt.

– Styret er helt klar på at dette er medlemmene sin mening, og vi skal gjøre det beste ut av de treningsforholdene vi har i dag. Jeg vil takke for stort engasjement og mange innspill. Det har vært et langt ekstraordinært årsmøte med solide og godt forankret meninger, sa Lunde avslutningsvis.

– Vi er skuffet, men vi respekterer selvfølgelig medlemmenes avgjørelse. Nå må vi gjøre det vi kan for å prøve å få best mulig treningsforhold kommende sesong, sier Johannesen til Brann.no. 


Se hele årsmøtet her.

Bakgrunn: 

 

Annonse fra Eliteserien: