Solgt til danske Lyngby

Brann og Magnus Warming har kommet til enighet om en overgang som gjør at dansken reiser hjem igjen etter ett år i Bergen.

Annonse:

– Vi har over en lengre periode hatt samtaler med Magnus. Gjennom disse samtalene og etter en helhetsvurdering, har vi kommet frem til at det er til det beste for alle parter at han nå får gjennomføre en overgang tilbake til dansk fotball, sier sportslig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen. 

Warming kom til Brann fra Torino i Italia sommeren 2023, og markerte seg med scoring allerede i sin andre kamp for Brann. Han reduserte til 1–2 i Branns bortemøte med FC Arouca fra Portugal i den tredje kvalifiseringsrunden til Conference League, og ga et viktig bidrag til at Brann klarte å snu kampen til seier i hjemmekampen. 

I sitt drøye år i Brann har han notert seg for 24 obligatoriske kamper. Hans fire scoringer er fordelt på to i cupen, ett i Eliteserien og ett i Conference League. 

– Jeg vil si takk til alle i klubben som har tatt meg godt imot. Trenere, lagkamerater og supportere. Jeg skulle gjerne bidratt mer, men sånn er fotballen. Og det er ingen hemmelighet at jeg ikke liker å fly, så det blir fint for meg å komme tilbake til Danmark der man reiser med buss til kampene, sier Magnus Warming til brann.no.

Annonse fra Eliteserien: