Slo Haugesund i treningskamp på Stadion

Brann scoret to før pause, og det holdt til å slå Haugesund i treningskampen på Stadion søndag ettermiddag.

NB: Vises ikke videoen under, se den på YouTube her.

Landslagspause og tre uker mellom Eliteserie-kampene gjorde at Brann inviterte Haugesund til Bergen for treningskamp søndag ettermiddag.

Lagene møttes nylig i Eliteserien i Haugesund, og i den kampen ble Aune Heggebø matchvinner. I dagens treningskamp tok det fem minutter før Ulrik Mathisen spilte gjennom Heggebø. Han kom alene med keeper og sendte Brann i ledelsen.

Like før kampuret, som ikke var på for anledningen, ville ha bikket 30 minutter, kom Heggebø seg inn i 16-meteren. Fra skrått hold la han ballen ut 45 grader til Niklas Castro som satte ballen i mål.

Flere mål ble det ikke før pause. Der gjorde Brann tre bytter. Sakarias Opsahl, Bård Finne og Ole Didrik Blomberg kom inn for Mads Sande, Aune Heggebø og Thore Pedersen.

Andre omgang ble som det ofte blir i treningskamper. Begge lag gjorde flere bytter og det var ingen festforestilling. Det ble ingen mål, og dermed ble Branns to scoringer i første omgang kampens eneste.

Brann kunne fått en siste scoring på overtid etter et mønsterangrep, men skuddet fra Bård Finne gikk i innsiden av stolpen og ut.

Husk neste Eliteserie-kamp på Stadion. Brann–Tromsø, søndag 27. oktober klokken 19.15. Billetter kjøpes her.

Før den skal Brann til Trondheim og møte med Rosenborg.

Kampfakta:

Brann–FK Haugesund 2–0 (2–0)

Treningskamp, menn. Brann Stadion. Dommer: Sondre Brudvik, Tertnes IL.  Tilskuere: 494.

Mål:

1–0: Aune Heggebø (5.)
2–0: Niklas Castro (28.)

Brann (4–3–3): Eirik Holmen Johansen – Thore Pedersen (Ole Didrik Blomberg fra 46. (Vegard Hagen fra 76.)), Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen, Joachim Soltvedt (Patrik Andersen fra 86.) – Sander Kartum (Jesper Eikrem fra 80.), Emil Kornvig, Mads Sande (Sakarias Opsahl fra 46.) – Ulrik Mathisen (Markus Haaland fra 76.), Aune Heggebø (Bård Finne fra 46.), Niklas Castro.