Slik blir billettfordelingen på onsdagens kvalikkamp

Etter fordelingen som ble gjort på bakgrunn av forhåndssalget har Brann fått 400 av 600 billetter.

Annonse:

OPPDATERING (tirsdag kveld): Hvis det er noen som ikke har hentet ut og betalt sine billetter så må det gjøres før kl. 10 i morgen, onsdag. Sjekk bosskassen, reklamekassen og alle andre spamfilter som du kanskje ikke visste eksisterte! Ny trekning etter kl 10 for de resterende.

Oppdatert: Nå har NFF trukket billettene og e-poster har gått ut til de 400 som får gå på kamp. NB! Sjekk gjerne søppelposten din!

Etter en vurdering av hva som ble mest rettferdig, har Brann fått 400 billetter til onsdagens kamp. De 400 billettene blir fordelt i to kohorter. Brann kjempet med nebb og klør for å få så mange som mulig. Det var lenge et håp om at vi skulle få flere, ettersom vi vet mange har bestilt fly og hotell. Nå har vi fått 2/3 av billettene, men vi prøvde virkelig å få til flere. 

Vi synes dette er utrolig vanskelig og fortvilende, og har diskutert med både supportere og internt om hvordan man skal løse dette på en mest rettferdig måte. 

I samråd med Bataljonen og vår supporterkoordinator, har man landet på at det mest rettferdige er at det trekkes 400 billetter blant alle Brann-supportere som har kjøpt. NFF foretar trekningen. Vi vil prioritere tre forsangere, som vil få tildelt billett. 

Slik blir det løst praktisk:

  • Alle som har kjøpt billetter får pengene refundert fra sitt originale kjøp. Man trenger ikke å foreta seg noe. 
  • De som nå blir tildelt billett, vil motta en ny billettlenke på e-post fra NFF. 
  • Alle som har kjøpt billett får e-post, enten med beskjed om at man har fått billett, eller med beskjed om at man ikke har fått billett. 
  • Om du får billett, men ikke ønsker å benytte deg av denne, må du kontakte NFF på [email protected]. Det er veldig viktig at alle billetter blir brukt. 
  • Alt dette vil skje så fort som overhodet mulig i løpet av dagen. 
Annonse fra Eliteserien: