Scoret seiersmålet ni minutter på overtid

Brann ledet, men KBK utlignet i andre omgang. Brann klarte ikke å bryte gjennom bortelagets forsvar, men et straffespark langt inn i overtiden sørget for at Brann kunne juble for tre poeng.

NB: Vises ikkje videoen under, se den direkte på YouTube her.

Kampen startet med at Brann hadde ballen mest, mens gjestene fra Kristiansund prøvde å presse Brann høyt.

Men etter hvert som omgangen gikk falt KBK lengre og lengre ned på egen halvdel, mens Brann prøvde å spille seg gjennom det tette forsvaret.

Etter 37 minutter kom scoringen, og for en scoring det var. Etter klabb og babb i feltet havnet ballen ut på 20 meter. Der ladet vristen og banket ballen i krysset.

Flere mål ble det ikke før hvilen, selv om Brann hadde noe gode muligheter til å doble ledelsen.

I andre omgang utlignet KBK med et skudd fra 20 meter, da det gjensto 20 minutter av kampen. Skuddet stusset foran Mathias Lønne Dyngeland, som ikke klarte å avverge scoringen.

Brann presset på for seiersmålet, men klarte det ikke. Før Magnus Warming ble lagt i bakken seks minutter på overtid. Det ble straffe og innbytter Joachim Soltvedt var sikker og sikret tre poeng.

Neste hjemmekamp i Eliteserien er mot Strømsgodset, fredag 28. juni klokken 19.00. Kjøp billetter her allerede nå.

Brann–Kristiansund 2–1 (1–0)

1–0: Sivert Heltne Nilsen (37.)
1–1: Ruben Alte (69.)
2–1: Joachim Soltvedt (90+9. str.)

Eliteserien, runde 18 (fremskyndet). Brann Stadion. Dommer: Ola Hobber Nilsen, Norstrand IF.  Tilskuere: 14,538. Gult kort: Svenn Crone, Magnus Warming, Felix Horn Myhre, Brann. Ruben Alte, KBK.

Brann (4–3–3): Mathias Lønne Dyngeland – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen (Joachim Soltvedt fra 75.) –  Emil Kornvig (Sander Kartum fra 75.), Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre – Ole Didrik Blomberg (Aune Heggebø fra 70.), Bård Finne, Niklas Castro (Magnus Warming fra 75. (Thore Pedersen fra 90.)).