Passert 15.500 solgte – nå åpnes ståplassene på Fjordkraft-tribunen

Branns kamp mot Molde lørdag 21. oktober går mot utsolgt, og forhåndssalget har passert 15.000. Nå åpnes ståplassene på Fjordkraft-tribunen.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen. 

Sol. Flomlys. Lørdag. Tre poeng. Medaljekamp. Mye står på spill og alt ligger til rette for en magisk høstkveld på Brann Stadion lørdag 21. oktober klokken 18.00. 

Kampen mellom Brann og Molde er viktig i kampen om medaljene som skal deles ut ved endt sesong, og en knapp uke før kampstart er det neste ikke billetter igjen. 

Derfor åpner Brann opp ståfeltet på Fjordkraft-tribunen, og her er oversikt over hvor man kjøper dem og finner andre ledige plasser til lørdagens kamp. 

Sparebanken Vest-tribunen: 

Hovedtribunen på Stadion, med ekstra gode seter. På det midterste feltet er det så godt som utsolgt, men det er noen ledige plasser samlet på de nederste radene av premium-feltene. 

Se alle premiumplassene her.

Sitte samlet? Da er dette eneste mulighet: Kampbillett, burger og tilgang til bar før kamp, i pausen og etter, med premium-plasser på SPV-tribunen. Det er ledige plasser samlet, og det koster 700kr per person med mat og kampbillett. Kjøp billett her.

Fjordkraft-tribunen: 

På den andre langsiden begynner det også å fylles opp. Noen få ledige plasser finner man her: 

Mandag åpnet ståplassene. De koster 210 kroner, og du kan kjøpe den her: 

BT-tribunen: 

I svingen mot Ulriken, på BT-tribunen, er det ledige enkeltplasser. Finn billett her.

Frydenbø-tribunen: 

Her er alle billettene revet bort, og tribunen er utsolgt. 

Annonse fra Eliteserien: