Partoutkort 2025: Nå kan du skrive deg på venteliste

Brann ble utsolgt for partoutkort i 2024, og det ble solgt 10.000 partoutkort til årets sesong. Fornyelsene av disse starter snart, og nå kan du skrive deg på venteliste om det blir ledige plasser når fornyelsen er over.

Annonse:

Best pris per kamp. Ingen frykt for å gå glipp av storkampene som selges ut på sekunder. Forkjøpsrett til eventuelle kamper i Europa og cupfinale. 

Minst 15 hjemmekamper. Fast plass hele sesongen. Ingen billettangst. 

Fordelene med partoutkort er mange, og siden Brann ble utsolgt for partoutkort i 2024 er det mange som har tatt kontakt for å sikre seg i 2025. 

Alle som har hatt partoutkort i år vil snart få tilbudet om å fornye sin plass. Dersom noen velger å ikke fornye, vil plassene bli tilbudt til dem som står på ventelisten. 

Det er førstemann til møllen på ventelisten, og om du får tilbudet om å kjøpe partoutkort i 2025 kommer det mer informasjon om nærmere sesongslutt. 

NB: I 2025 kan det bli gjort endringer på Frydenbø-tribunen. Feltene nedenfor Store Stå kan bli gjort om til ståplasser og setene som er der i dag kan bli tatt bort. Mer informasjon om dette vil komme på et senere tidspunkt. 

NB: Om du allerede har partoutkort for 2024 trenger du IKKE å skrive deg på ventelisten. Du får egen informasjon om fornyelse. Ventelisten er for dem som IKKE hadde partoutkort i 2024, men ønsker dette for 2025. 

 

Jeg har ikke partoutkort i 2024, men ønsker det for 2025. Skriv deg på ventelisten her. 

Annonse fra Eliteserien: