Over 14.000 solgte – her er de beste plassene som er ledig

Forhåndssalget til kampen mellom Brann og Molde, lørdag 21. oktober, er over 14.000 og det går mot utsolgt. Her er en oversikt over ledige plasser samlet.

Annonse:
  • Foto: Tuva Åserud/NTB Scanpix.

Kampen spilles lørdag 21. oktober og avspark er klokken 18.00. Brann ligger på bronseplass, mens Molde ligger fire poeng bak på femteplass. 

Topp tre i Eliteserien gir garantert spill i Europa neste år, så det er både medaljer og nye Europa-eventyr på spill. 

Det vil bli utsolgt, så her gjelder det å skaffe seg billett før det er for sent. 

Her er en oversikt, fordelt etter tribuner: 

Sparebanken Vest-tribunen: 

Hovedtribunen på Stadion, med ekstra gode seter. På det midterste feltet er det så godt som utsolgt, men det er ledige plasser samlet på flere av premium-feltene. 

Se alle premiumplassene her.

felt A og felt G er det også ledige plasser samlet. 

Det er også mulig å få både kampbillett og burger, med tilgang til bar før kamp, i pausen og etter, med premium-plasser på SPV-tribunen. Det er ledige plasser samlet, og det koster 700kr per person med mat og kampbillett. Kjøp billett her.

Fjordkraft-tribunen: 

På den andre langsiden begynner det også å fylles opp. De to midterste feltene, F og E, har et fåtall ledige plasser samlet. De finner du her.

På de to feltene nærmest midten er så godt som utsolgt, mens det er noen ledige plasser samlet på feltene nærmest BT- og Frydenbø-tribunen. Her er ledige plasser på felt C og på felt H

BT-tribunen: 

I svingen mot Ulriken, på BT-tribunen, er det ledige plasser samlet på alle felt akkurat nå. Feltene på midten begynner å fylles opp, mens det er mange gode seter ledig på sidene. Finn billett her.

Frydenbø-tribunen: 

Her er alle billettene revet bort, og tribunen er utsolgt. 

Annonse fra Eliteserien: