OBOS Jentedag for over 200 unge fotballspillere

Flere Brann-spillere har de siste ukene vært på besøk hos NBK, Knarvik, Vestsiden og Nymark i forbindelse med OBOS jentedag.

Annonse:

Over 200 deltakere

Sandra Stavenes og Karoline Haugland tok turen til Nordhordland BK og deltok på OBOS Jentedag for J10, J13, J14 og J16 på Knarvik. Der var det til sammen 100 entusiastiske jenter som tok dem imot. 

Tomine Svendheim og Joanna Tynnilä dro til Vestsiden og deltok på OBOS jentedag for 35 jenter i alderen 11, 12 og 13 år. De fortalte blant annet om hverdagen som fotballspiller i Brann, og også litt om barne- og ungdomsårene i Finland og i Arna. De delte også sine tanker om hva som er viktig å prioritere om man virkelig ønsker å bli god i fotball.

Andrine Hegerberg, Nanne Ruuskanen og Johanna Renmark stilte på OBOS Jente- og Guttedag på Nymark. Der var det 20 jenter og 30 gutter på 10 år som deltok.

Nora Lie Eghdami og Rakel Engesvik var på besøk hos Djerv hvor 20 jenter var tilstede. 

Giveaways fra OBOS

Som vanlig ble det arrangert en treningsøkt der Brann-spillerne hjalp til, deltok smått i spillet og ga tilbakemeldinger underveis. Etterpå ble det tatt bilder og skrevet autografer, i tillegg til at spillerne svarte på spørsmål og snakket med de unge deltakerne.

Som en del av OBOS Jentedagen fikk også alle deltakerne giveaways fra OBOS etter treningsøktene i form av fotball, t-skjorte og drikkeflaske. Det ble nok en vellykket dag med klubbesøk i samarbeid med OBOS!

Neste mulighet til å se Branns kvinnelag i aksjon på Stadion er lørdag 12. oktober kl. 15.00 mot Stabæk. Billetter finner du her. Grupper på over 6 personer kan registrere seg i dette skjemaet og få rabatterte priser, en perfekt mulighet til å samle laget for noe sosialt!

Ønsker din klubb besøk av Brann-spillerne, kan du sende en e-post til [email protected].

Annonse fra Eliteserien: