Nå starter Europa-eventyret

Drømmen om Europa, ny og eksotisk motstand. Gjør deg klar for dobbeltoppgjøret mot nederlandske Go Ahead Eagles, og Branns jakt på et historiske gruppespill i Conference League.

Annonse:

Det er nå to uker til Brann neste gang skal spille kamp i Eliteserien. 

Årsak? Det er tid for fullt fokus på Conference League! Med Branns sølvmedalje i fjor er de kvalifisert for nok en sommer med kamper i Europa. 

Trekningen av andre kvalifiseringsrunde, som Brann kommer inn i, ble gjort i slutten av juni. Der kom nederlandske Go Ahead Eagles opp av hatten. Brann møter dem først borte, torsdag 25. juli klokken 18.30. Bortefeltet ble utsolgt på minutter, og det er ventet 450 Brann-supportere på tribunen. For dem som ikke får reist, sendes kampen på VG+. 

Returoppgjøret i Bergen spilles uken etter. Det er solgt over 8500 til kampen som spilles i Bergen, torsdag 1. august klokken 19.00. Kjøp din billett her. Kapasiteten på Branns kamper i Europa på Stadion er i overkant av 14.000, da det ikke er lov med ståplasser. I fjor ble både kampen mot Arouca og AZ Alkmaar utsolgt, og det var kvelder de som var tilstede aldri vil glemme. Nå er det tid for å skape nye minner på Stadion. 

Mandag 22. juli klokken 14.00 trekkes også tredje kvalifiseringsrunde. Da blir det klart hvem Brann møter, om de slår ut Go Ahead Eagles. For å komme inn i et gruppespill må Brann slå ut Go Ahead Eagles, samt gå seirende ut av tredje kvalifiseringsrunde og vinne i play-off. 

I dagens trekning er Brann i pot 2, og slår man ut Go Ahead Eagles venter en av vinnerne eller taperne i disse kampene i neste runde.

Group 2

Unseeded

6 Valur (ISL) or St Mirren FC (SCO) (vinner)
7 Kilmarnock FC (SCO) or Cercle Brugge KSV (BEL) (taper)
8 Brøndby IF (DEN) or KF Llapi 1932 (KOS) (vinner)
9 Stjarnan (ISL) or Paide Linnameeskond (EST) (vinner)
10 MFK Ružomberok (SVK) or Trabzonspor A.Ş. (TUR) (taper)

 

Annonse fra Eliteserien: