Molde snudde på Stadion

Brann ledet til pause, men ti effektive Molde minutter i andre omgang gjorde at det endte med 1–3 tap for Brann.

NB: Vises ikke videoen under, se den direkte på YouTube her.

Fra start av var det to lag med høyt tenningsnivå og knalltøffe dueller. Brann skapte mest, mens Molde var farlige på kontringer.

Men ti minutter før pause fikk Brann hjørnespark. I feltet ruvet Fredrik Pallesen Knudsen over alt og alle og stanget Brann kontant i ledelsen.

Brann presset Molde hardt mot slutten av første omgang, men målet til Pallesen Knudsen skilte lagene til pause.

Brann fortsatte det sterke spillet i andre omgang, og skapte mye mot Molde det første kvarteret. Men det var bortelaget som skulle få det første målet i den andre omgangen. Også denne gangen var det et hjørnespark, som ble løpt i mål av Kristian Eriksen.

Da det var spilt 70 minutter hadde Brann to fryktelige minutter. Først sendte Magnus Wolff Eikrem Molde i ledelsen med et skudd fra 20 meter. Så kontret Molde på Brann og Eirik Hestad satte Moldes andre på to minutter.

Etter Moldes tre mål klarte ikke Brann å kjempe seg tilbake i kampen og gikk på årets andre hjemmetap.

Allerede onsdag er det ny kamp på Stadion igjen, i det som er den siste Eliteserie-kampen på Stadion på én måned. Kjøp billetter her.

1–3: Eirik Hestad (72.)

Eliteserien, runde 10. Brann Stadion. Dommer: Espen Eskås, Bækkelagets SK.  Tilskuere: 16.317. Gult kort: Niklas Castro, Brann. Isak Helstad Amundsen, Valdemar Lund Jensen, Molde.

Brann (4–3–3): Mathias Lønne Dyngeland – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery Larsen (Thore Pedersen fra 46.), Ruben Kristiansen (Joachim Soltvedt fra 81.), –  Emil Kornvig, Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre – Ole Didrik Blomberg (Sander Kartum fra 85.), Bård Finne, Niklas Castro (Aune Heggebø fra 81.).