Ingrid Stenevik har forlenget kontrakten med ett år

Sportsklubben Brann og Ingrid Stenevik har blitt enige om å forlenge kontrakten til ut 2025.

Annonse:

– Jeg er veldig fornøyd med å ha forlenget med Brann. Jeg elsker fotball-livet, så jeg er veldig glad for at klubben ikke er lei av meg enda, sier Stenevik med glimt i øyet. 

Siden 2019 har midtstopperen vært en del av Sandviken, og overgangen til Brann er en reise hun er utrolig glad for å vært med på. Stenevik er nå blant spillerne i stallen med flest kamper for Brann med sine 82. 

– Jeg setter veldig stor pris på å ha spilt under vilkårene som var tidligere, men samtidig er jeg veldig glad for å ha fått være med på den utviklingen som har skjedd de siste årene og å få spille i Brann-drakten, sier hun. 

Fokus på en god høstsesong

Den reisen er ikke over enda, og som en del av Brann ønsker Stenevik å fortsette å sette nye standarder innenfor kvinnefotballen. Nå er det først og fremst fokus på å prestere godt i Toppserien, og sikre seg en god plassering som kan gi nye muligheter for Europa-spill til neste år. Allerede på søndag 8. september skal tre viktige poeng kjempes om når Åsane kommer på besøk til Stadion.

– Det vi har opplevd de siste årene og spesielt Champions League-opplevelsen i år har definitivt gitt mersmak, så motivasjonen for å prestere og plukke poeng i Toppserien er veldig stor, sier hun. 

Hovedtrener Martin Ho mener Stenevik spiller en viktig rolle i laget både på og utenfor banen, og er glad for at en spiller som har den erfaringen hun har ønsker å bli med videre.

– Jeg er veldig glad for at vi får beholde Stenevik ett år til. Hun har vært utrolig viktig i lagets utvikling de siste seksten månedene. Hun kommer til å fortsette å tilføre mye verdi, kvalitet og personlighet til laget. Ingrid er en fantastisk spiller, men enda viktigere er hun en fantastisk person. Nå gleder jeg meg til å fortsettelsen, sier han. 

Billetter til Åsane-kampen søndag 8. september kl. 15.00 finner du her, og her er en oversikt over alt som skjer på kampdag.

Annonse fra Eliteserien: