Her er Branns tredjedrakt i 2024

I dag klokken 17.00 sparker Brann i gang bortekampen mot Strømsgodset i Eliteserien. Der stiller spillerne i årets hvite og røde tredjedrakt.

Annonse:

Draktens hovedfarge er hvit, med rødt trykk. På midten er det innslag av rødt og sort, som ligger mellom Brann- og Nike-logoen. 

Inspirasjonen til drakten er hentet fra Bergen som en stolt og særegen musikkby. Den sorte og røde stripen på fronten er inspirert av uniformene til Buekorpset, hvor buksene ofte har en eller flere striper som går ned langs buksebeinet. Notene som sees i bakgrunnen er en kjent sang fra et kjent band fra Bergen - klarer du gjette hvilken sang det er? Notene har ikke vært skrevet ned før og er laget spesielt til drakten!

Brann spiller for første gang i år med draktene i dagens bortekamp mot Strømsgodset. Kvinnelaget skal også spille med drakten, senere i august. 

Allerede nå kan du kjøpe drakten i nettbutikken til Unisport.

Draktene kommer i både Eliteserien og Toppserien versjon. Begge versjoner er tilgjengelig i både herre-, dame- og barnemodeller.

I tillegg er et begrenset antall av draktene tilgjengelig i Unisport Flagship Store på Karl Johan i Oslo fra mandag. I Brannbutikken på Stadion kan den kjøpes før kampen mot skotske St. Mirren i Conference League, torsdag 15. august. 

Branns røde hjemmedrakt ble lansert før sesongen, og mer om den kan du lese her. Årets bortedrakter er blå, og ble sist brukt i bortekampen mot nederlandske Go Ahead Eagles i kvalifiseringen til Conference League. Brann serieåpnet også borte mot Tromsø i de blå draktene.

Annonse fra Eliteserien: