Haugland: – Fint å bli bedre kjent med supporterne

Kom på kamp mot Åsane på søndag, og møt spillerne etter kampen. Ca. 10-20 minutter etter kampslutt kommer de ut utenfor inngang 9x for å hilse på!

Annonse:

Søndag 8. september kl. 15.00 er det kamp på Brann Stadion. Åsane kommer på besøk, og billetter til kampen finner du her. Grupper på minst 6 personer kan få grupperabatt ved å melde seg inn i dette skjemaet.

Meet & greet

Det er utrolig kjekt å se at så mange kommer på Toppserie-kampene til Brann, og på søndag er alle hjertelig velkommen til å tilbringe dagen på Stadion.

Som vanlig etter kampen lages til en sone utenfor Sparebanken Vest-tribunen (ved inngang 9x) på Brann Stadion. Der vil spillerne komme ut etter kampen for å møte supporterne, og det vil bli gode muligheter for å ta selfies, få autografer og snakke med spillerne. 

– Vi har god flyt om dagen og ønsker å gi supporterne våre en god opplevelse på søndag, så vi håper selvfølgelig at folk tar turen på kamp. Det gir oss ekstra motivasjon å høre syngingen fra tribunen underveis i kampen, og det er fint å kunne møte publikum etter kampen for å vise vår takknemlighet og for å bli bedre kjent med supporterne våre, sier Karoline Haugland. 

Spillerne kommer ut til inngang 9x rundt 10 til 20 minutter etter kampslutt på søndag. De som skal til media må selvfølgelig gjennomføre intervjuene først.

Mellom kampslutt og før spillerne kommer ut, kan man alltids ta turen i Brannbutikken. Den åpner 3 timer før kamp, og holder åpent en halvtime etter kampslutt.

Annonse fra Eliteserien: