Gruppetilbud og billettslipp til Brann–Bodø/Glimt

Brann har igjen to kamper i Eliteserien på Stadion, og én i Toppserien i september. Her er informasjon om billettsalget til kampene mot KFUM, Røa og Bodø/Glimt.

Annonse:

Brann har igjen ti kamper av årets sesong, og ligger for tiden på tredjeplass på Eliteserie-tabellen. Brann er ett poeng bak Viking som innehar andreplassen, men har én kamp mindre spilt. 

Brann har igjen ni kamper av årets sesong, og ligger for tiden på andreplass på Toppserie-tabellen. Brann er tre poeng foran Rosenborg som innehar tredjeplassen. Første og andreplass får muligheten til å kvalifisere seg til Champions League.

 

Brann–KFUM, onsdag 18. september klokken 19.00

Bergen mot Oslo. Onsdag 18. september kommer det eneste Eliteserie-laget fra Oslo til Stadion. 

I løpet av sesongen velger Brann ut noen kamper hvor det er mulig å sikre seg gruppebilletter til bare 100 kroner per person, om man bestiller samlet for en gruppe med over åtte personer. Det kan være både voksne og barn. Fyll inn skjemaet her og meld på, så får du tilsendt reservasjonslenke for å løse inn bestillingen.

Du kan melde på fotballaget, turngruppen, speiderklubben eller vennegjengen. 

Enkeltbilletter til kampen kjøpes her.

Brann–Røa, lørdag 21. september klokken 16.45

Bergen mot Oslo her og! 

Fyll inn skjemaet her og meld på, så får du tilsendt reservasjonslenke for å løse inn bestillingen.

Enkeltbilletter til kampen kjøpes her.

Brann–Bodø/Glimt, søndag 22. september klokken 14.30

Det er stor interesse for kampen mot serielederen. Da Brann møtte Glimt i 2023 ble kampen utsolgt veldig raskt. Det er forventet at det samme vil skje i år. 

Billettene finner du her

Annonse fra Eliteserien: