Første Stadion-tap siden 2021

Brann kom under mot Viking før pause, og klarte ikke å komme tilbake på Stadion. Dermed tapte Brann sin første kamp på Stadion siden vinteren 2021.

Brann startet kampen med å sette trøkk på Viking, men klarte ikke å score. Det utnyttet Viking like før halvtimen var passert.

En kontring endte hos Sondre Bjørshol på bakre stolpe, som sendte bortelaget i ledelsen.

Brann hadde sine sjanser, men det ble ikke flere mål i første omgang.

Etter hvilen var det Brann som styrte banespillet, men Viking forsvarte seg iherdig og satset på kontringer. Brann kastet alle mann i angrep i jakten på utligningen, og seks minutter på overtid kontret Viking og fikk straffespark.

Det scoret Niklas Sandberg på, og Brann tapte sin første kamp på Stadion siden november 2021.

Brann–Viking 0–2 (0–1)

0–1: Sondre Bjørshol (29.)
0–2: Niklas Sandberg (90+6. str.)

Eliteserien, runde 16. Brann Stadion. Dommer: Sigurd Smehus Kringstad, Valder IL. Tilskuere: 15.903. Gult kort: Japhet Sery Larsen, Brann. David Brekalo, Nicholas D'Agostino, Viking.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland – Thore Pedersen (Svenn Crone fra 69.), Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen (Rasmus Holten fra 84.)–  Felix Horn Myhre, Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Ulrik Mathisen fra 46.) – Frederik Børsting (Ole Didrik Blomberg fra 46.), Bård Finne, Niklas Castro (Aune Heggebø fra 69.).