Fjordkraft har kjøpt 300 billetter til toppkampen

Sølvvinner Brann møter seriemester Vålerenga til Toppserie-kamp på Stadion, lørdag 2. november klokken 14.00. Det er solgt over 2000 billetter allerede, og Brann-partner Fjordkraft har gitt et viktig bidrag.

Annonse:
  • Foto: Marius Simensen, Bildbyrån

De har nemlig kjøpt 300 billetter. Disse skal de gi bort til barne- og ungdomslag i lokalfotballen. 

På spørsmål om hvorfor de gjør dette, svarer de følgende: 

– En toppkamp fortjener fulle tribuner. Kvinnelaget har gitt oss mange minneverdige øyeblikk de siste årene, og det vil vi at flere skal få ta del i. Kanskje vi også kan rekruttere noen nye stadiongjengere?, sier Andreas Monsen Johansen som er ansvarlig for merkevare i Fjordkraft. 

Kampen er den tredje siste kampen Brann har i årets Toppserie, og det er årets siste møte mellom første- og andreplassen i serien. 

Ordinære billetter til kampen kan man kjøpe her. Samler du en gjeng på minst seks personer, får dere billetter til kun 50 kr ved å melde fra i dette skjemaet. Blant disse vil også noen bli trukket ut til å få av billettene som Fjordkraft har kjøpt. 

Fjordkraft har også nettopp lansert en ny video, der Brann har bidratt. Budskapet er at alle fortjener å oppleve samhold og respekt. Se videoen her: 

Annonse fra Eliteserien: