Fikk uforglemmelig Stadion-opplevelse etter fair play-pris

Flaktveits G13-lag vant både sin klasse og tok den gjeve fair play-prisen under sommerens Norway Cup. Torsdag var hele laget invitert av Brann i Hjertehjørnet på Stadion til kampen mot skotske St. Mirren.

Annonse:

– Det betyr helt utrolig mye, og det er to trofeer som representerer alt vi har jobbet med i alle år. Vi har hatt to klare mål fra laget startet og det har vært sportslig fremgang og at å vi skal ha en gjeng som trives sammen, sier trener Rune Landquist. 

Laget var samlet i Hjertehjørne, stom ligger i svingen mellom Fjordkraft- og Frydenbø-tribunen. Der inviteres gjerne barn og familier fra barneklinikken på Haukeland universitetssykehus på Eliteserie- og Toppserie-kamper. Der får barna pizza før kamp, is i pausen, godterikrukker, FIFA-spill og spillerbesøk. 

Torsdag var det Flaktveit G13 som fikk benytte rommet og de 24 sitteplassene utenfor. 

I klassen de vant under Norway Cup var det godt over 100 andre lag med, mens fair play-prisen var delt ut blant alle de over 2200 lagene som var med. 

Torsdag skulle de egentlig på trening, men da Brann tok kontakt og inviterte dem til Stadion ble det god stemning blant de unge guttene. 

– Jeg og to av spillerne hadde allerede billetter, og vi hadde meldt forfall til treningen. Men da vi ble invitert hit ga vi beskjed til resten av gjengen på treningen vår på tirsdag. Da ble det stor stemning, sier trener Landquist. 

God stemning ble det nok torsdag kveld på Stadion også, for mens store deler av publikum fikk kjemme årets våteste time på kroppen satt Flaktveit-gjengen godt under taket på sine plass. I andre omgang fikk de se Branns to siste mål på nært hold. 



 

Annonse fra Eliteserien: