Ferdig på landslagssamling – slik har det gått

A-landslagene har kjempet om kvalifisering til EM 2025, mens J19-landslaget har spilt turnering i Sverige. Les her hvordan det har gått med Brann-spillerne på samling!

A-landslag:

Denne samlingen har A-landslagene kjempet om direkte kvalifisering til EM 2025.

Norges første kamp mot Finland så lenge ut til å gå veien etter en tidlig 1–0-ledelse, men på overtid klarte finnene å utligne. Verken Marthine Østenstad, Signe Gaupset, Marit Bratberg Lund eller Aurora Mikalsen fikk spilletid.

Joanna Tynnilä startet og spilte hele kampen for Finland, mens Nea Lehtola var med på benken.

Den siste og avgjørende kvalifiseringskampen for Norge på Brann Stadion endte 1–1 mot Nederland, foran over 8500 tilskuere. Bratberg Lund var den eneste Brann-spilleren som fikk noen minutter da hun ble byttet inn i det 86. minutt. Norge endte dermed på 3. plass i gruppa og må spille to runder med playoff-kamper til høsten.

Mens Finlands siste kvalifiseringskamp endte med et 4–0-tap for Italia. Verken Tynnilä eller Lehtola spilte. Finnene endte på 4. plass i gruppen og må også ut i playoff-kamper til høsten for å komme seg til EM.

De syv vinnerne av den andre og avgjørende playoff-runden kvalifiserer seg til EM.

U19:

Tomine Svendheim har vært med Norges U19-landslag på turnering i Sverige. Svendheim startet og spilte hele den første kampen mot vertslandet som Norge vant 2–0. I den andre kampen fulgte de opp med 2–1-seier over Island, og vant turneringen. Med kapteinsbindet startet Svendheim kampen, og ble byttet ut til 2. omgang.

I oktober møter J19-landslaget Tyskland og England i Portugal før Finland, Bulgaria og Irland er motstandere i den første runden i EM-kvalifiseringen i Bulgaria i slutten av november.