Felix Horn Myhre tatt ut på A-landslaget for første gang

Onsdag presenterte landslagssjef Ståle Solbakken landslagstroppen, og for første gang er Felix Horn Myhre tatt ut på A-landslaget, sammen med Mathias Lønne Dyngeland.

Annonse:

De to første ukene i september er det internasjonale datoer. Det betyr full aktivitet på de aller fleste landslag på herre- og guttesiden. Her er oversikten over alle Branns spillere, både på senior- og juniornivå som er tatt ut på landslag. 

A-landslag: 

Felix Horn Myhre er tatt ut på A-landslaget for første gang, sammen med Mathias Lønne Dyngeland. Norge spiller Nations League-kamper mot Kasakhstan i Almaty 6. september og Østerrike på Ullevaal Stadion 9. september. Lønne Dyngeland har blitt tatt ut jevnt og trutt siden samlingen i juni i fjor, og han fikk debuten mot Færøyene i fjor. 

U20: 

U20-landslaget, som nå består av G19-landslagslagsspillerne som spilte EM i sommer, spiller treningskamp mot Portugal 5. september. Laget ble nummer fem i EM og sikret seg dermed plass i U20 VM som spilles i Chile neste år. Fra Brann er Rasmus Holten og Eivind Helland med i denne troppen. Martin Børsheim er vanligvis med i troppen, men ikke til denne privatlandskampen. 

G18: 

Nord-Irland og Danmark er G18-landslagets motstandere i en turnering som spilles i Østfold 3.-8. september. Fra Brann er William Kvale med i troppen. 

05.09. Norge - Nord-Irland, Melløs Stadion kl. 18:00
08.09. Norge - Danmark, Askim Stadion kl. 12:00

G17: 

25 prosent. Det er andelen Brann-spillere som er tatt ut i G17-landslaget sin tropp til firenasjonersturneringen i Sverige i starten av september. 20 spillere er med i troppen, derav fem fra Brann. Det er Mathias Klausen, Elias Grimeland, Sondre Vindenes, Jesper Eikrem og Julian Lægreid. 

Torsdag 29. august fikk også David Steinegger fra Brann beskjed om at han var med i troppen. Dermed stiller Brann med seks spillere i G17-troppen til kampene under. 

Kampprogram

  • 07.09. Norge - Danmark, kl 15:00, Trängens IP
  • 10.09. Norge - Sverige/Belgia, kl. 17:00

G16: 

Syrenka Cup i Polen spilles i september, og fra Brann er Nicholas Wik tatt ut i troppen. Slik spilles Norges kamper: 

  • 4. sept Romania - Norge kl 13:00, Aktywna Warsawa Hutnik
  • 6. sept Montenegro - Norge kl 13:00, Sulejòwek, ul Krasinskego
  • 9. sept Polen - Norge kl 11:00, Grodzisk Maz, Al Makronoskcih

 

 

Annonse fra Eliteserien: