Drømmedag på Stadion for ni år gamle Mie

Mie (9) har lenge vært en ivrig supporter av Brann, og spesielt av keeperduoen Aurora Mikalsen og Sandra Stavenes. Da hun tok turen fra Østlandet til Bergen for å se Brann spille kamp før sommeren, fikk hun en spesiell opplevelse.

Annonse:

Når Brann spiller kamper på Østlandet, er det stort sett med Mie på tribunen i enten en gul eller svart keeperdrakt. Det er en supporter som er lett å kjenne igjen, spesielt for Sandra Stavenes og Aurora Mikalsen, som etterhvert har blitt godt kjent med den unge supporteren.

Før sommerpausen reiste Mie til Bergen for å se kampene mot LSK Kvinner og Stabæk. I førstnevnte fikk hun være maskot og gå hånd i hånd ut på banen med Aurora Mikalsen, men det var etter Stabæk-kampen hun virkelig skulle få en spesiell opplevelse. Til tross for at kampen endte med tap for Brann, ville Mikalsen og Stavenes møte henne etter kampen og ta hun med på en omvisning på Stadion.

Faren til Mie, Arild Kvalsvik, skryter enormt av Brann-keeperne. Han kommer også med en klar oppfordring til alle foreldre.

– Jeg er utrolig takknemlig for at min datter har så flotte forbilder som hun har i Aurora og Sandra. Jeg vil bare si til alle foreldre der ute, støtt opp om norsk kvinnefotball. Det finnes utrolig mange flotte forbilder der som barna våre har å se opp til, sier Kvalsvik. 

Se videoen med Mie i videovinduet under eller på YouTube her.

Brann møter Åsane søndag 8. september kl. 15.00. Billetter til den kampen finner du her!

Annonse fra Eliteserien: