Brann–FC Astana: Utsolgt – her kan du sette deg på venteliste og kjøpe restaurantplasser

Conference League-kampen mellom Brann og FC Astana på Brann Stadion, torsdag 22. august klokken 19.00, ble utsolgt like etter at billettsalget åpnet. Siste mulighet for billetter er restaurantplasser med middag eller å håpe på plass gjennom ventelisten.

Annonse:
  • Foto: Paul S. Amundsen/NTB.

Branns rundt 14.500 billetter til kampen er så godt som utsolgt, og i skrivende stund ligger det ingen tilgjengelige seter ute for salg. 

Men det er noen reservasjoner som Brann må ha liggende, både til bortelaget og UEFA. Dermed kan det komme restbilletter. Mot St. Mirren var det over 2500 på ventelisten, og bare et fåtall av disse fikk billett. Skal du være helt sikker på å få kampbillett anbefales det å kjøpe restaurantplass, for disse vil også bli utsolgt. 

Venteliste - ordinære seter

Fikk du ikke tak i billetter før det ble utsolgt? Da kan du sette deg på venteliste under her. Blir du trukket ut får du en reservasjon som må betales innen 6 timer. Betaler man ikke innen fristen går muligheten videre til nestemann. Vi varsler dessverre ikke de som ikke blir trukket ut.

Meld din interesse i skjemaet her.

Tilgjengelige VIP-billetter

restauranten får du egen bordplass, middag fra buffet, dessert, kaffe, én enhet mineralvann, tilgang til bar og gode seter på SPV-tribunen. Pris: 1300,-.

 

    Annonse fra Eliteserien: