Bli medeier i Brann

Visste du at som medlem i Brann så eier du også en del av klubben? Brann ønsker å øke antallet medeiere i klubben, og ønsker akkurat deg som medlem!

Annonse:

Om du har partoutkort eller bare går på enkeltkamper, om du er for eller mot VAR eller om har sett deg lei på autoritære stater som kjøper opp fotballklubber. 

Grunnene for å være medlem, og dermed medeier i Brann, er mange. 

Brann ønsker å øke antallet medlemmer i klubben, og dermed styrke medlemsdemokratiet. På denne måten vil man også å styrke båndet mellom Brann og Bergen. 

Jeg har allerede partoutkort og derfor trenger jeg ikke være medlem i Brann, tenker du kanskje? Partoutkortet gir deg fast plass på alle kamper i serien, men ingen stemme i spørsmål om klubbens fremtid. 

Enig eller uenig i VAR?

Årsmøtet i Brann vedtok til eksempel at Brann skal jobbe for å avvikle VAR. Det er det mange som er glade for. Det er også mange som er rykende uenig i det. Likevel, uansett synspunkt i VAR-debatten, det er gjennom årsmøtene og medlemsmøter man kan få fremmet sin mening. 

Branns årsmøte, som er og vil forbli hybrid med både digitalt og fysisk deltakelse, holdes i år torsdag 6. mars. For å kunne møte, fremme eventuelle forslag og avgi stemmer i dine hjertesaker må man melde seg inn før 6. februar. Her er mer informasjon om årsmøtet. 

Eksklusivt innblikk i klubben

Allerede kommende tirsdag, 4. februar klokken 18.00, kan man møte Branns to nye trenere Freyr Alexandersson og Jonathan Hartmann på et eksklusivt medlemsmøte for klubbens medlemmer. Der kan man delta både fysisk og digitalt, og stille spørsmål om ting man lurer på direkte til trenerne. Les mer her. 

Gjennom året vil Brann arrangere minst fire eksklusive medlemsmøter der aktuelle saker diskuteres. Her får man også oppdateringer fra Styre og daglig leder hvor man får et bedre innblikk i hvordan klubben drives.

Så om du mener mye om Brann og ønsker å bli hørt, utover ytringer på digitale platformer eid av amerikanere, kan man melde seg inn i Brann her.

Annonse fra Eliteserien: