Billettinformasjon: Brann–FC Astana

Branns siste hinder før et eventuelt seriespill i Conference League er FC Astana fra Kasakhstan. Hjemmekampen spilles allerede om under én uke, og her er billettinformasjon.

Annonse:
  • Foto: Paul S. Amundsen/NTB.

Brann–FC Astana, torsdag 22. august klokken 19.00 på Brann Stadion:

Billettsalget til partoutkortinnehavere starter allerede fredag kl. 12.00 og de har frem til mandag 19. august kl. 12.00 med å sikre seg billetter til denne ekstremt viktige kampen. Det åpne salget starter på brann.no kl. 13.00 samme dag.

Kort oppsummert:

  • Fredag 16. august kl. 12.00 får alle partoutkortinnehavere en e-post.Har du ikke fått denne e-posten innen kl. 14.00 så sender du en e-post til [email protected].
  • Mandag 19. august kl. 12.00 går forkjøpsretten ut for partoutkortinnehavere. 
  • Mandag 19. august kl. 13.00 starter det åpne salget for alle- 

Siden vi ikke kan selge ståplasser hverken på bortefelt, Store Stå eller på Fjordkraft mister vi ca. 2000 plasser. Kapasiteten vår i Europa er derfor på 14.750. Av disse har bortelaget krav på ca. 750 billetter, og i tillegg er det en pott med billetter til bl.a UEFA m.m. Dette er også grunnen til at de 10.000 partoutkortinnehaverne ikke kan forvente å få kjøpe sitt faste sete.

Frydenbø-tribunen: Store Stå er stengt og de nederste feltene på tribunen vil ha fritt setevalg på kampdag. Du kan derfor ikke regne med at du får sitte på den plassen du velger.

Sparebanken Vest-tribunen: På det midterste feltet (Felt D) holdes det av billetter til UEFA i tillegg til tekniske seter til bortelaget (støtteapparat o.l). De billettene som ikke benyttes vil komme for salg senere.

Fjordkraft-tribunen: Ingen spesielle endringer.

BT-tribunen: Ingen spesielle endringer.

Priser:

 

voksen

barn/honnør

BT

250,-

150,-

SPV

350,-

250,-

FJORDKRAFT

350,-

250,-

FRYDENBØ

250,-

150,-

Siden dette ikke er en Eliteserie-kamp er det ingen rabatterte billetter gjennom 2 for 1 eller andre frikort-varianter.

FC Astana–Brann, torsdag 29. august klokken 16.00 (norsk tid, 19.00 lokal tid) på Almaty Central Stadium

Kampen i Kasakhstan avgjør om Brann går til seriespillet i Conference League. Brann vet at flere supportere er interessert i å reise nedover. Det er langt, og det er en dyr reise. Dette gjelder også for Brann, som kommer til å ordne et reiseopplegg som skal optimalisere lagets muligheter til å ta seg videre. 

Branns prioritering er spillere, støtteapparat og andre støttefunksjoner rundt laget. Torsdag kveld/natt til fredag vet ikke Brann størrelsen på flyet man får tak i, og til hvilken pris. Derfor kan man ikke love noe til supportere som ønsker og reise, så om man skal reise som supporter er anbefalingen per nå å ordne med egen reise nedover. 

Brann kommer tilbake med mer informasjon i løpet av fredag 16. august, når man vet mer.

Annonse fra Eliteserien: