Bekreftet: Sakarias Opsahl har signert for Brann

Brann og Tromsø er enige om en overgang for den 24 år gamle midtbanespilleren Sakarias Opsahl. Han har signert for Brann ut 2028.

Annonse:

– Det føles helt fantastisk. Det er en nydelig by, en stor klubb og et fantastisk Stadion, sier Sakarias Opsahl til brann.no. 

24-åringen, som fyller 25 år onsdag, fikk en hektisk start på uken. Mandag ettermiddag ble Brann og Tromsø enige om overgangen, og Opsahl måtte sette seg på et fly til Bergen. 

Med et mellomstopp i Oslo og litt forsinkelser landet han i Bergen rundt klokken 01.00 i natt. Så bar det rett på hotellet, før medisinsk sjekk på Stadion ventet klokken 08.00 tirsdag. Timer senere hadde han sin første trening med sine nye lagkamerater. 

Kjenner flere fra før

Opsahl har de siste sesongene spilt for Tromsø, men har også bakgrunn fra Vålerenga. Der spilte han sammen med jevngamle Felix Horn Myhre og Ulrik Mathisen. De har også spilte sammen på kretslag og gått sammen på videregående. 

Nå ser han frem til å spille på Stadion i Brann-drakt. 

– De gangene jeg har spilt mot Brann her har det vært et vanvittig lydnivå og strøken matte, så jeg gleder meg, sier han. 

En mulig Brann-debut kommer allerede lørdag, da Brann reiser til Sarpsborg for den neste Eliteserie-kampen. Hjemmedebuten kan kommen i Conference League-kampen mot Go Ahead Eagles. Billetter til den kampen kjøpes her. 

Som spiller beskriver han seg slik: 

– Jeg er en spiller som liker å ha ballen og sette opp medspillerne mine i gode situasjoner, sier han. 

Opsahl er Branns første signering i sommerens overgangsvindu. Brann har også solgt Sivert Heltne Nilsen i sommer. 

Sportslig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen, sier følgende om signeringen: 

– Sakarias er en spennende spiller med gode ferdigheter. Han kan spille både i den dype rollen på midtbanen og som indreløper. Vi håper han vil videreutvikle seg sammen med oss her i Brann, og ser frem til å følge hans videre utvikling, sier han. 

Annonse fra Eliteserien: