Bare 3000 plasser igjen til Europa på Stadion: Her finner du seter samlet

0–0 i Nederland, alt avgjøres på Stadion. Nerver, kok, kamp om avansement. Bli med å skape nok en magisk Europa-kveld på Stadion, men vær raskt ute før det blir utsolgt.

Annonse:

Frydenbø-tribunen er allerede utsolgt. Salget går også unna på resten av Stadion, og det er allerede solgt over 11.000 billetter. Det betyr at det bare er 3000 billetter igjen. Stadion-kapasiteten på 16.750 synker i kamper i Europa, da det ikke er lov med ståplassene som er på Stadion. I tillegg har UEFA og bortelaget krav på en del billetter, som gjør at kapasiteten til Branns supportere er rundt 14.000 i Europa. 

I fjor spilt Brann to enormt spennende kamper i Europa foran et utsolgt Stadion. Alle som var der husker stemningen. 

Når Go Ahead Eagles kommer til Stadion, torsdag 1. august klokken 19.00, avgjøres det hvem som går videre til 3. kvalifiseringsrunde i Conference League. Lagene starter likt etter 0–0 i den første kampen i Nederland. 

Bare se hva Brann-trener Eirik Horneland sier om betydningen av et fullsatt Stadion som skaper et vanvittig trøkk gjennom hele kampen: 

Om du ikke allerede har sikret deg billett er det fremdeles mulig å finne ledige plasser samlet på de andre tribunene. Her er hovedsiden for billettkjøp.    

NB: Oversikten oppdateres med jevne mellomrom, men felt kan bli solgt ut i mellomtiden.

Sparebanken Vest-tribunen:

På hovedtribunen er det billetter til 350kr for voksne og 250kr for barn/honnør. Plasser samlet finner du her: 

Det er også ledige restaurantplasser, som gir tilgang på buffetmiddag og bar før kampen. Disse koster 1300 per person og kjøpes her.

Fjordkraft-tribunen: 

Den andre langsiden, og den nyeste tribunen på Stadion. Her er det også solgt mye, men det er fremdeles mulig å kjøpe billetter samlet ut på kanten mot Frydenbø-tribunen: 

BT-tribunen: 

På hovedtribunen er det billetter til 350kr for voksne og 250kr for barn/honnør. Plasser samlet finner du her: 

Ellers på Stadion er det noen enkeltplasser ledig, trykk deg frem til ledige plasser her.

Annonse fra Eliteserien: