20 timer i bil på fire dager for å se Brann

Branns kvinnelag spilte kamp både onsdag 3. juli og lørdag 6. juli på Stadion. Blant publikum var det fire gutter på 17 år som reiste fire ganger frem og tilbake fra Varhaug i Rogaland for å få med seg begge kampene.

Annonse:

Fra Varhaug til Bergen på onsdag, hjem fra Bergen til Varhaug torsdag, så en ny tur fra Varhaug til Bergen på fredag og hjemreise fra Bergen til Varhaug igjen lørdag kveld. Fra det lille tettstedet på Jæren tar det om lag fem timer til Brann Stadion, men guttene er ikke i tvil:

– Det er verdt det, sier guttene samstemt.

Matheo Vasshus Reiestad, Erik Danielsen Reime, Gabriel Lende Otto og Ådne Jeremiassen begynte å følge med på Branns kvinnelag etter å ha fulgt med på Aurora Mikalsen på landslaget. Etterhvert vokste interessen voldsomt, spesielt da Brann var med i Champions League. Siden har de besøkt Brann Stadion flere ganger.

Lørdag 6. juli var de tilbake i Bergen for andre gang på tre dager etter kun én natt hjemme. Da fikk de også omvisning på Stadion.

Hør hvorfor Matheo, Erik, Gabriel og Ådne reiser så langt for å se Brann, hva de synes er så spesielt med laget, og se når de møter Aurora Mikalsen i videoen under.


Dersom videoen ikke dukker opp, kan du se den direkte på vår YouTube-kanal her.

Toppserien er ikke tilbake igjen før i august, men i mellomtiden kan du se noen av Brann-spillerne i aksjon 16. juli på Brann Stadion når Norge tar imot Nederland i den siste kvalifiseringskampen til EM. Billetter kjøper du her!

 

Annonse fra Eliteserien: