Videre til kvartfinalen

Brann vant 4-0 i Åsane og er videre til kvartfinalen i cupen.

Se høydepunktene i videovinduet over eller på vår YouTube-kanal her.

Brann vinner hver gang Åsane er motstander. Også denne gangen. Det første målet kom på et hjørnespark etter seks minutter. Ballen landet bak i feltet, Åsane slet med å klarere og Amalie Eikeland pirket ballen i mål som en ekte goalgetter.

Åsane lå lavt og hadde mer enn nok med å forsvare seg. Noen ganger fikk de klarert, andre ganger ble de utspilt. Som da Johanna Renmark kom seg fri på høyresiden og spilte ballen hardt inn i feltet. Aahjem var der hun skulle være, men ballen gikk på feil side av stolpen.

Etter en halvtime vartet Brann opp med et nytt klasseangrep med mange trekk i laget. Ballen endte opp hos Renmark på høyresiden. Hun vendte inn i banen og bøyde ballen elegant bort i det lengste hjørnet. En herlig scoring!

Like før pause kom det en ny scoring på hjørnespark. Marit Bratberg Lund svingte ballen inn fra høyresiden, og på første stolpe var Ingrid Stenevik først på ballen. Stussen hennes gikk rett i mål, og dermed ledet Brann med tre mål til pause.

Karoline Haugland åpnet andre omgang med å dunke ballen opp i krysset fra 18 meter. Det ble kampens siste høydepunkt, og det så ut til at begge lag erkjente at åttedelsfinalen var avgjort. På tribunen fortsatte kampen mellom Brann-fansen og Åsane-fansen til siste fløytesignal. Også der var Brann best. Brann vant 4–0 og er klare for kvartfinalen!

Nå venter en tur til Oslo, hvor Lyn er motstander. Så kommer Vålerenga på besøk til toppkamp på Brann Stadion. Der kommer alle mødre gratis inn, så du må få med deg din mor og hente billetter til toppkampen her!

Åsane–Brann 0–4 (0–3)

0–1: Amalie Eikeland (6.)
0–2: Johanna Renmark (31.)
0–3: Ingrid Stenevik (48.)
0–3: Karoline Haugland (52.)

Norgesmesterskapet, runde 3. Åsane Arena. Dommer: Sondre Brudvik. Gult kort: Ingen.

Brann (4–3–3): Sandra Stavenes – Ingrid Stenevik, Marthine Østenstad, Natasha Anasi-Erlingsson, Marit Bratberg Lund (Leah Skeistrand Garen fra 76.) – Nora Eide Lie (Signe Gaupset fra 46.), Justine Kielland, Karoline Haugland (Andrine Hegerberg fra 64.) – Johanna Renmark (Tomine Svendheim fra 64.), Anna Aahjem (Heidi Halbmayr fra 46.), Amalie Eikeland.