Uavgjort for fjerde gang på rad i Sandefjord

Brann kom under i begge omganger mot Sandefjord, men kom tilbake i kampen begge gangene. Dermed endte det uavgjort for fjerde gang på rad mellom lagene i Sandefjord.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet over.

I Sandefjord gikk Brann rett i angrep fra start, og hadde en avslutning på mål allerede før det var spilt 30 sekunder. Men hjemmelagets forsvar fikk blokkert.

Før det var gått ti minutter var det hjemmelaget som tok ledelsen. Stefan Ingi Sigurdarson ble spilt frem og kom alene med Mathias Lønne Dyngeland. Der gjorde han ingen feil og satte ballen i mål.

Etter scoringen til Sandefjord jobbet Brann seg mer og mer inn i kampen, mens hjemmelaget forsvarte seg og satset på kontringer.

Etter en halvtime kom utligningen. Felix Horn Myhre fikk ballen på 20 meter og satte den i hjørnet med venstrefoten.

Flere mål ble det ikke før lagene tok pause.

Også i andre omgang var det hjemmelaget som skulle score først. Et innlegg på bakerste stolpe ble slått inn igjen foran mål. Der sto Loris Mettler umarkert og satte ballen i mål.

Brann prøvde å få inn utligningen, og på overtid lyktes Niklas Castro med å sette ballen i krysset fra 15 meter.

Branns neste motstander i Eliteserien er KFUM, og kampen spilles på Stadion onsdag 18. september. Billetter er i salg her.

Sandefjord–Brann 2–2 (1–1)

Eliteserien, runde 22. Jotun Arena. Dommer: Christian Moen, Løvenstad FK.  Tilskuere: 4144. Gult kort: Stian Krisitiansen, Loris Mettler, Sandefjord.

1–0: Stefan Ingi Sigurdarson(9.)
1–1: Felix Horn Myhre (30.)
2–1: Loris Mettler (64.)
2–2: Niklas Castro (90.)

Brann (4–3–3): Mathias Lønne Dyngeland – Eivind Helland, Fredrik Pallesen Knudsen, Rasmus Holten (Mads Sande fra 65.), Ruben Kristiansen – Sander Kartum (Ulrik Mathisen fra 65.)),  Emil Kornvig (Sakarias Opsahl fra 80.), Felix Horn Myhre – Ole Didrik Blomberg, Aune Heggebø (Bård Finne fra 46.), Niklas Castro.