Tapte i Bodø etter tidlig utvisning

Brann reiser hjem til Bergen uten poeng fra toppkampen i Bodø, etter å ha spilt store deler av kampen med én mann mindre.

Kampen startet, før den umiddelbart ble stoppet. Begge lags supportere vekslet på å kaste tennisballer på banen i protest mot VAR.

Men da man endelig kom i gang var det Brann som startet best. Bård Finne fikk en stor mulighet alene gjennom med keeper allerede etter fem minutter.

Men Branns gode start fikk seg et skudd for baugen da Sivert Heltne Nilsen fikk to gule kort i løpet av de ti første minuttene. Dermed måtte Brann spille 80 minutter med ti mann.

Da kom hjemmelaget mer med i kampen og etter 20 minutter headet Ulrik Saltnes hjemmelaget i ledelsen.

Brann han likevel greit med i kampen, men et unødvendig hjørnespark på overtid av første omgang ga Glimt nok en scoring.

Glimt fikk sitt tredje ti minutter etter pause. Patrik Berg scoret på et skudd fra like utenfor 16-meteren. Kvarteret før slutt scoret samme mann igjen, denne gangen innenfor 16-meteren.

Like før slutt scoret Sondre Brunstad Fet nummer fem. På overtid vant Aune Heggebø ballen fra Glimts bakerste mann. Satte fart og løp over hele banen før han rundet keeper og trillet ballen i mål.

Det er bare å glemme denne kampen og se fremover mot neste helg.

Neste hjemmekamp er Vestlandsderbyet mot FK Haugesund, og den spilles lørdag 13. juli klokken 19.15. Billetter til den er allerede i salg, og kan kjøpes her.

5–1: Aune Heggebø (90.)

Eliteserien, runde 13. Aspmyra stadion. Dommer: Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IF.  Tilskuere: 8118. Rødt kort: Sivert Heltne Nilsen (to gule), Brann. Gult kort: Patrik Berg, Bodø/Glimt.

Brann (4–3–3): Mathias Lønne Dyngeland – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen –  Thore Pedersen (Sander Kartum fra 60.), Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre (Aune Heggebø fra 74.) – Emil Kornvig (Eivind Helland fra 81.), Bård Finne (Magnus Warming fra 46.), Niklas Castro (Ulrik Mathisen fra 46.).