Supporterinformasjon: Haugesund borte

Lørdag. Haugesund. Utsolgt. Som det har vært de siste årene. Her er praktisk informasjon til supportere som reiser sørover til lørdagens kamp mot FK Haugesund.

Annonse:
  • Foto: Jan Kåre Ness/NTB.

Bortebillettene ble revet bort på få sekunder. Dermed er alle de 1200 bortebillettene til lørdagens kamp, som har avspark 18.00, utsolgt. 

Her er praktisk informasjon for de reisende, både om man reiser organisert med Bataljonen sine busser eller privat. 

Busser fra Bergen

Bataljonen kjører seks busser til Haugesund. Bussen går fra Bystasjonen perrong P (lengst sør på terminalen) kl 11.00. Møt opp seinest 15 min før avreise for å finne frem til rett buss. Bussene ankommer 10.30 så kom tidlig for å sikre avreise 11.00, vi har en ferge vi skal rekke!!

Bussen går tilbake til Bergen rett etter kampslutt utenfor stadion.

Les deg opp på Bataljonen sitt turreglement før turen. Alle som reiser med buss har ansvar for å holde bussen ryddig og rein. Om noe blir ødelagt på turen, må dette erstattes.

Samlingsplass i Haugesund

Reiser du nedover og tar hele helgen i Haugesund? 

Brann-supportere samles på Mack-kjelleren og Winehouse, for dem som vil møte likesinnede. Heidis er backup om de to førstnevnte blir full. 

Det blir arrangert Corteo igjennom Haugesund sine gater. Bataljonen stiller opp langs kaien ved Mack-kjelleren og går samlet opp mot stadion klokken 16.30. Fjorårets marsj var en enorm suksess – bli med og farg Haugesund Brann-rød igjen!

Oppfordring fra Bataljonen på tribunen: 

På bortefeltet er det frie seteplasser. Midten av tribunen er forbeholdt de som bidrar 100 prosent til stemningen. Trekk ut på sidene om du ikke kan gi alt på tribunen.

På supportertribunen oppleves ikke stemningen, her skapes den! Det skal synges, koke, hoppes og klappes i takt fra oppvarmingen til tre poeng endelig er i boks. Syng alt du kan for Sportsklubben Brann!

Annonse fra Eliteserien: