Samlet inn 50.000 kroner til utdanningsfond

Billettsalget fra bortefeltet og Vipps-aksjonen i forbindelse med hjemmekampen mot Strømsgodset, samlet inn 50.000 kroner til utdanningsfondet til Mounir Hamouds barn.

Annonse:

– Det er veldig kjekt å se at hele fotballfamilien har bidratt og at vi nå kan gi 50.000 kroner til utdanningsfondet. Vi valgte å gjøre det på denne måten, med både billettinntekter fra bortefeltet og bidrag på Vipps, for å få et større engasjement og oppmerksomhet rundt saken. Nå krysser vi fingrene for at andre også vil bidra til at fondet når målene sine, og ønsker lykke til med videre innsamling, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes. 

I februar kom den tragiske nyheten om at den tidligere Strømsgodset-spilleren Mounir Hamoud døde brått som følge av hjertestans. Han ble bare 39 år gammel, og skulle hatt sin aller første arbeidsdag som ny toppspillerutvikler i Strømsgodset samme dag som han gikk bort.

Han etterlatte seg kone og fem barn. For å støtte familien har tidligere lagkamerater og venner satt i gang et initiativ for å samle inn penger til et utdanningsfond til hvert av de fem barna. Målet er å samle inn nok penger til at hvert barn kan ha 200.000 kroner tilgjengelig når de blir 18 år. 

– På banen er vi konkurrenter og kjemper om poeng. Utenfor banen handler fotballen om så mye mer. Det er rørende å se det store engasjementet i denne saken, og hvordan fotballfamilien kan stå sammen når tragedier inntreffer. Strømsgodset vil takke Brann for et flott og raust initiativ, sier daglig leder i Strømsgodset, Magne Jordan Nilsen. 

Hamoud var et kjent fjes i fotballfamilien og spilte i eliteserien for Lyn, Bodø/Glimt og Strømsgodset. Han ble seriemester med Godset i 2013, og var med å ta to seriesølv med dem. 

Annonse fra Eliteserien: