Målløs fredag på Stadion

Brann hadde de største sjansene, men klarte aldri å sette ballen i mål. Dermed endte det uavgjort i den første kampen etter ferien.

NB: Vises ikke videoen under, se den direkte på YouTube her.

I den første kampen etter årets lengste ferie i Eliteserien var det Niklas Castro som fikk den første store sjansen. Like før det var spilt ti minutter ble han funnet på bakre stolpe der han dro til på volley, men avslutningen gikk over mål.

Etter Castros sjanse var det Brann som hadde ballen mest utover i omgangen, men Strømsgodset forsvarte seg godt og kontret. Det holdt på å gi uttelling da tidligere Brann-spiller Marcus Mehnert kom gjennom alene med keeper etter 33 minutter. Men Mathias Lønne Dyngeland vartet opp med en klasseredning.

Brann og Emil Kornvig fikk også en god mulighet før hvilen, men godt forsvarsspill fra bortelaget forhindret scoring. Dermed var det målløst midtveis.

Etter hvilen var det mer trøkk. Både i taklingene og presset. Dommer la listen høyt og begge lag trøkket til i det første kvarteret av andre omgang.

Brann hadde flere muligheter, men Godset enten reddet eller blokkerte. Dermed endte det med ett poeng til hvert av lagene etter en målløs forestilling.

Branns neste kamp i Eliteserien er toppkampen borte mot Bodø/Glimt, søndag 7. juli klokken 14.30. Neste hjemmekamp er Vestlandsderbyet mot FK Haugesund, og den spilles lørdag 13. juli klokken 19.15. Billetter til den er allerede i salg, og kan kjøpes her.

Brann–Strømsgodset 0–0 (0–0)

Eliteserien, runde 12. Brann Stadion. Dommer: Sigurd Smehus Kringstad, IL Valder.  Tilskuere: 15.933. Gult kort: Ruben Kristiansen, Brann. Jostein Ekeland, Strømsgodset.

Brann (4–3–3): Mathias Lønne Dyngeland – Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen –  Emil Kornvig, Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre – Ulrik Mathisen (Magnus Warming fra 57.), Bård Finne (Aune Heggebø fra 64.), Niklas Castro.