Slik har det gått med spillerne på landslagssamlinger

Elleve Brann-spillerne har vært på ulike landslagssamlinger, og her får du en oversikt over hvordan det har gått!

A-landslag:

Marthine Østenstad var i startelleveren for Norges A-landslag for første gang da de tok imot Finland på Ullevaal Stadion i den først kampen i EM-kvalifiseringen. Justine Kielland, Signe Gaupset og Aurora Mikalsen var med på benken. Norge vant kampen 4–0.

I den andre kampen mot Nederland, var ingen av Brann-spillerne i startelleveren for Norge, og det ble heller ikke noe spilletid utover i kampen. Norge tapte 1–0.

Joanna Tynnilä startet for Finland i kampen mot Norge, og ble byttet ut etter 65. minutter spilt. Finland tapte 4–0. Tynnilä spilte hele den andre kampen mot Italia, der Finland snudde kampen fra 0–1 til 2–1 og stakk av med seieren.

Natasha Anasi-Erlingsson var med på benken da Island vant 3–0 mot Polen i den første EM-kvalifiseringskampen. Hun var også med på benken i den andre kampen, som Island tapte 3–1 mot Tyskland.

U23:

Anna Aahjem var med i startelleveren og skulle få sin debut for Norges U23-landslag i kampen mot Nederland, men på grunn av værforholdene på Briskeby stadion ble kampen avlyst.

Heldigvis var Aahjem i startelleveren i den andre kampen også, og fikk debuten sin mot Sverige. Hun spilte i 65. minutter og noterte seg for en målgivende pasning, men de norske jentene tapte 3–2. Norges U23-landslag gikk dermed på sitt første tap siden høsten 2022 og endte på 3. plass i turneringen.

Johanna Renmark kom inn i det 71. minutt for Sverige i kampen mot England. Svenskene var nære på å utligne til 2–2, men istedenfor punkterte England kampen på overtid og stakk av med en 3–1-seier.

I den andre kampen mot Norge kom Renmark inn i det 79. minutt, og Sverige vant kampen 3–2.

U20:

Sara Ritter spilte hele treningskampen til det tyske U20-landslaget da de møtte USA. Kampen endte 0–0. Mot Canada var Ritter med på benk, og kom inn i det 72. minutt. Tyskland vant den kampen 4–0.

U19:

Tomine Svendheim var med fra start da Norge møtte Tsjekkia i åpningskampen i den andre og avgjørende runden i EM-kvalifiseringen, mens Ragnhild Eikeland Skage var med på benk. Norge ledet 1–0 da Svendheim doblet ledelsen, som har funnet scoringsformen etter Barcelona-kampen. Eikeland Skage kom inn etter 75. minutter, og Norge vant kampen 4–0.

Svendheim startet også i den andre kampen mot Frankrike, som Norge tapte knepent 1–0. Eikeland Skage spilte hele andre omgang.

I den tredje kampen mot Ukraina spilte Svendheim hele kampen, mens Eikeland Skage ble værende på benken. Norge vant 5–0 og ble nummer to i gruppen sin bak Frankrike, som stakk av med EM-plassen.