Her er nykommeren på plass

Vidar Ari Jonsson er på plass i sin nye klubb. - Det føles utrolig godt, synes han.

Annonse:

Noen minutter ut i den første treningen på La Manga hoppet nykommeren fra Island ut av syvseteren til materialforvalter Raymond Sanden og startet sin første økt etter at han formelt sett ble Brann-spiller.

Han kom direkte fra Island noen timer etter at Brann-troppen hadde landet i Alicante.

Kontrakten ble signert mandag, hjemmefra, og etter noen dager sammen med familien var det en oppglødd Vidar Ari Jonsson som tok fatt på Brann-karrieren.

- Akkurat nå er jeg bare veldig glad og forventningsfull. Dette er en stor mulighet for meg, innrømmer backen fra Island.

- Var aldri i tvil

22-åringen er ambisiøs, men innrømmer samtidig at steget fra lille Fjölnir til Brann er stort:

- Dette er et stort steg i karrieren min. Men jeg gleder meg enormt til å komme igang og til å gjøre en god innsats for Brann, forteller nykommeren.

Forrige uke ble spesiell. Han kom på Brann-trening uten noen lovnader, men i løpet av fire treninger og en treningskamp overbeviste han tilstrekkelig til at han ble tilbudt kontrakt.

Det tok ikke lang tid før han signerte den.

- Det gikk fort, men jeg måtte rett hjem og snakke litt med familien før jeg skrev under, selv om jeg aldri var i tvil om hva jeg ønsket, påpeker han.

Kontrakten er treårig, så Vidar har god tid. Men han har tenkt å vise seg frem umiddelbart.

- Jeg tenker at det er kort tid til seriestart, innrømmer han og indikerer at han har tenkt å bruke de siste ukene godt.

Sesongen starter med Unicef Mesterfinalen 29. mars, mens første serierunde spilles borte mot Tromsø 2. april.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: