Har signert sin første A-lagskontrakt

Lars Remmem (18) har signert sin første A-lagskontrakt med Brann og blir fast medlem av A-stallen. Avtalen gjelder ut 2027.

Annonse:

– Det er veldig gøy og noe jeg har jobbet hardt for lenge. Jeg er veldig glad for å ha signert denne avtalen, sier Remmem til brann.no. 

18-åringen kom til Brann-Akademiet i 2020 fra moderklubben sin Baune, og skrev proffkontrakt med Brann i 2022. I Brann har han spilt på de fleste nivåene i Brann-Akademiet, der han det siste året har vært mest med Brann 2 som spiller i 2. divisjon. 

Han har også representert Norge på aldersbestemte landslag opp til og med G18. 

Midtbanespiller med kapasitet

Remmem er midtbanespiller, og i vinter fikk han være med A-laget på treningsleir til Marbella. Han har også vært i flere kamptropper gjennom sesongen, men har ennå ikke debutert i en obligatorisk kamp for Brann A-lag. 

Unggutten har dessverre pådratt seg en skade, og må operere. Dermed blir han ikke å se på banen resten av sesongen, men han retter blikket inn mot neste sesong og årene som kommer.

At A-lagskontrakten er signert er et stort øyeblikk.

– Det er veldig deilig, og jeg ser frem til tiden som kommer. Jeg føler at jeg har utviklet meg bra gjennom året etter å ha trent fast med a-laget og ser frem til å fortsette utviklingen. For tiden er jeg dessverre skadet, men jeg får god oppfølging og skal komme sterkere tilbake, sier Remmem. 

Han beskriver seg slik som fotballspiller: 

– Jeg er en midtbanespiller som er glad i ballen og liker å by på meg selv. Jeg har også god kapasitet og løper mye. 

Sportslig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen, sier følgende om Remmem: 

– Lars har vært med oss stort sett i hele år, og har hatt en fin utvikling. Han har vært viktig for Brann 2 i 2. divisjon og er en ung spiller som er nysgjerrig, profesjonell og sulten på å utvikle seg. Vi ser frem til å hjelpe han med å ta ytterligere steg som fotballspiller, og gleder oss til han er tilbake på banen etter operasjonen, sier Ludvigsen. 

Annonse fra Eliteserien: