Gratis is i Fanzone

Isbjørn Is stiller i dag i Fanzone med gratis is til de 500 første som stikker innom. Fanzone åpner 17.00, to timer før avspark i dagens kamp mot Strømsgodset.

Annonse:

Eliteserie-kampen mot Strømsgodset har avspark fredag 28. juni klokken 19.00. Som alltid, før hver kamp, åpner Fanzone utenfor inngang 10 to timer før. 

Som alltid stiller sesongpartnerne SPV og Coop stiller med gratis aktiviteter, Bergen Fiber og Brannbutikken er der også. Pizzabakeren selger pizzastykker fra sin faste vogn, og Bien selger burgere. 

Men nytt i dag er at Isbjørn Is stiller med 500 is som de deler ut gratis til den som er tidligst ute. Så har du ikke alt kjøpt billett, gjør det her. Og ta turen i Fanzone for en gratis is og mange andre aktiviteter. 

Spillerne som ikke er i dagens kamptropp vil også komme innom. Dette gjelder blant annet Ole Didrik Blomberg som er ute med en strekkskade, og Niklas Jensen Wassberg som er på toppbildet. Martin Børsheim, Mathias Klausen, Mads Sande, Jonas Torsvik og Moonga Simba kommer også innom, en liten time før kamp. 

Annonse fra Eliteserien: