Før kampen: Brann–Røa

Brann møter Røa på Brann Stadion i Toppseriens 21. serierunde. Kampen har avspark lørdag 21. september klokken 17.55 og sendes på NRK1.

Klarer vi fem på rad i Toppserien? De siste fire ukene har det blitt to målkalas mot Kolbotn, en knepen seier mot Åsane og en kontrollert borteseier mot Røa. Alle uten å slippe inn mål. Nå er Røa motstander igjen, denne gangen på Brann Stadion.

Det skjer masse på kampdag. Her får du full oversikt!

Noen husker kanskje at Røa allerede har vært på besøk på Stadion i år. Det var i mai, da Brann var på stigende form og Cassandra Bogere fortsatt var Røa-spiller. Men medgangen stoppet mot Røa. Østlendingene tok ledelsen i andre omgang og stod godt imot Brann-presset. En superscoring fra Tomine Svendheim ga håp om ny seier, men det endte bare 1-1.

Revansjen kom for tre uker siden. På Røa Kunstgress var Brann knallgode i første omgang og hadde full kontroll på poengene gjennom hele kampen. Signe Gaupset herjet, som hun har gjort i mange kamper nå. Målet hennes kan du se i høydepunktene her.

Siden den kampen har Røa tapt mot både LSK Kvinner og Vålerengen. Tapene til tross: Røa har hatt en god sesong så langt. Laget fra Oslo vest har tatt 25 poeng i serien, bare to poeng mindre enn de tok hele fjorårssesongen. Med den poengfangsten plasserer de seg på sjetteplass, med god avstand til nedrykksplassene.

Brann er som vanlig favoritter på Stadion, men ikke glem at Røa har fått med seg poeng hjem fra de to siste oppgjørene mot Brann i Bergen. Her gjelder det å stille opp på Stadion og støtte jentene til en ny seier i Toppserien. Billetter til kampen finner du her.

Ta med deg laget, storfamilien eller vennegjengen på kamp!
Gruppebilletter til 50 kroner per person kan du bestille her.

Skader og suspensjoner
Nanne Ruuskanen og Rikke Nygard er fortsatt ute med skader. Cecilie Redisch Kvamme venter barn og er derfor ikke med. Ingen av våre spillere er suspendert til kampen.