Fjerde strake seier i Toppserien

Brann vant stort mot Kolbotn, igjen!

Se høydepunktene i videovinduet over eller på YouTube her.

Brann har scoret tolv mål mot Kolbotn tidligere i år. I årets tredje oppgjør mot de blåhvite var Brann best igjen. Hjemmelaget slet med å få tak i ballen i første omgang, mens Brann kombinerte seg nærmere og nærmere mål. Uten at det kom så voldsomt store målsjanser ut av det, for Kolbotn forsvarte seg godt.

Etter nesten 20 minutter med balltrilling kom kampens første skudd på mål. Amalie Eikeland mottok ballen i feltet, snudde på en femøring og dunket ballen bort i hjørnet. Brann tok ledelsen på kampens første skikkelige målsjanse.

Brann kom seg oftere inn i sekstenmeteren til Kolbotn utover i omgangen. Ti minutter før pause var det Rakel Engesvik som dro seg innover, før ballen endte hos Signe Gaupset omtrent ved straffemerket. Hun banket selvfølgelig ballen kontant i mål. Gaupset er i knallform!

Like før pause fikk hjemmelaget en mulighet alene med keeper etter en tabbe i Brann-forsvaret. Avslutningen kom heldigvis for tidlig og gikk langt over mål. Dermed stod det 2-0 til pause.

Andre omgang åpnet med et farlig langskudd fra Nora Lie Eghdami. Noen minutter senere fikk samme spiller prøve seg fra betraktelig nærmere hold. Signe Gaupset ble spilt gjennom på høyresiden og spilte ballen inn i feltet langs bakken. Ballen gikk forbi Eikeland på første stolpe og endte hos Eghdami rett foran mål. Fra to meters hold satte hun inn 3-0 til Brann!

Brann rullet opp angrep etter angrep utover kampen, mens Kolbotn aldri var i nærheten av å utfordre Aurora Mikalsen. Brann var heller nærmere 4-0, som da Johanna Renmark var centimetere unna å treffe krysset etter 70 minutter.

Like før slutt viste hun seg frem igjen. Renmark løp like greit gjennom hele Kolbotn-laget og satte ballen ned i hjørnet. "Vi har Maradona", kom det fra Brann-gjengen på tribunen. Maradona-scoringen ble ikke kampens siste, for på overtid satte Anna Aahjem ballen i mål på en retur. Brann vant hele 5-0 mot Kolbotn. Nå har vi fire på rad i Toppserien!

Neste helg kan det bli fem, når Røa kommer på besøk til Brann Stadion. Billetter til den kampen finner du her!

Kolbotn–Brann 0–5 (0–2)

0–1: Amalie Eikeland (20.)
0–2: Signe Gaupset (35.)
0–3: Nora Lie Eghdami (58.)
0–4: Johanna Renmark (87.)
0–5: Anna Aahjem (90.+1)

Toppserien, runde 20. Grorud Stadion. Tilskuere: 245. Dommer: Henrikke Holm Nervik. Gult kort: Johanne Fridlund, Kolbotn.

Brann (4–2–3–1): Aurora Mikalsen – Ingrid Stenevik, Marthine Østenstad, Joanna Tynnilä, Nea Lehtola – Karoline Haugland (Anna Aahjem fra 72.), Nora Lie Eghdami (Cassandra Bogere fra 72.) – Lauren Davidson (Johanna Renmark fra 64.), Signe Gaupset (Andrine Hegerberg fra 82.), Rakel Engesvik (Mathilde Kruse fra 64.) – Amalie Eikeland.