Brannbutikken holder åpent i helgen

Selv om det ikke er kamp på Stadion denne helgen, bør du likevel ta turen innom. Brann arrangerer Brann Sparebanken Vest-cup ute på Nymarksbanen, og i den anledning holder Brannbutikken åpent for alle!

Annonse:

Både lørdag 14. og søndag 15. september åpner Brannbutikken kl 10.00, og er åpen til kl. 16.00. 

Der finner du masse kult treningstøy fra Nike, blant annet regnjakker, t-skjorter, treningsbukser, treningsgensere, shorts og coach-jakker. 

På grunn av cupen kjører butikken også 30% på Nike sine fotballbukser til barn og voksne, like de som Brann-spillerne bruker.

Husk også at det er stort utvalg av hjemme-, borte- og keeperdrakter, både til Eliteserien og Toppserien. På drakten kan du få drakttrykk med tall og navn på din favorittspiller.

Åpningstider neste uke

Neste mulighet til å stikke innom Brannbutikken, er på neste hjemmekamp på Stadion. Den spilles onsdag 18. september kl. 19.00, da møter herrene KFUM. Her kan du sikre deg billetter til den kampen! 

Branns kvinnelag spiller neste hjemmekamp lørdag 21. september mot Røa. Den kampen begynner 16.45, og billetter finner du her.

Brannbutikken åpner som vanlig tre timer før kampstart på begge kampene.

Rekker du ikke innom noen av disse dagene, holder butikken også åpent søndag 22. september når Branns herrelag spiller mot Bodø/Glimt. Her er det begrenset med billetter igjen, men du kan fortsatt få tak i noen her.

Annonse fra Eliteserien: