Alle mødre kommer gratis inn mot Vålerenga

Onsdag 3. juli kl. 19.00 spiller Brann mot Vålerenga i Toppserien på Brann Stadion. Er du mor eller vordende mor kan du hente en gratis billett nå!

Annonse:

Historiens aller første svangerskapspermisjon for en Brann-spiller nærmer seg. Cecilie Redisch Kvamme skal bli mamma, og hun blir derfor ikke å se på onsdag når serieleder Vålerenga kommer på besøk. I den anledning ønsker vi alle mødre velkommen på Brann Stadion 3. juli. Klikk her for å hente din billett.

Etter kampen mot Stabæk kunne hun fortelle lagvenninnene sine følgende:

– Dette var siste kampen min for i år. Det er ikke fordi jeg skal legge opp, men... I slutten av året så skal jeg få en liten baby, sa hun. 

Øyeblikket ble emosjonelt både for lagvenninnene og for Kvamme selv. 

Om det å vente barn er like stort som å spille på Brann Stadion er det ikke så mange kvinner som kan svare på, så det skal vi ikke spekulere i. Men det som er sikkert er at uten mødre hadde vi ikke hatt noen Brann-spillere, eller Brann-supportere. Så selv om det ikke er morsdag så må du tipse en mor, mamma, mamsen, vordene mor eller en med et stort morsinnstinkt nå!

Klikk her for å hente ut en billett til en mor. Her kan du også kjøpe billetter til en far, nevø, onkel, kusine eller en filleonkel fra Frankfurt.

Annonse fra Eliteserien: