Før kampen: KFUM–Brann

Ny helg og nye poeng kan vinnes! Les deg opp om alt du trenger å vite før bortekampen mot KFUM.

Annonse:
  • Skrevet av Ståle Heiberg-Andersen.
  • Foto: Vegard Grøtt/Bildbyrån.

Kampen spilles på KFUM Arena søndag 28. april klokken 17.00, og sendes på TV 2 Play. 

Odd er beseiret på Stadion, og dermed ble seks poeng innkassert på hjemmebane forrige uke. Med fem kamper spilt ligger vi nå på tredjeplass på tabellen med ti poeng. Nå venter en bortetur til Oslo, der KFUM tar oss imot.

Helgens motstander spiller sin første sesong i Eliteserien etter sitt imponerende opprykk i fjor. KFUM har oppnådd sterke resultater de siste årene, etter å ha spilt på nivå tre for bare fem sesonger siden. Med fire kamper spilt står de med fem poeng, etter en solid borteseier mot Sarpsborg forrige runde.

Tidligere landslagsspiller Haitam Aleesami spiller nå for KFUM. De har også en ringrev i Amin Nouri, som spilte for Brann fra 2015 til 2017. Han sluttet seg til Oslo-klubben i vinter. Johannes Nuñez var KFUMs toppskårer i fjor med elleve mål, og åpnet forrige helg skåringskontoen sin i Eliteserien.

Klarer vi tredje serieseier på rad på søndag beholder vi en fin flyt til når Rosenborg venter på Stadion neste helg. Forrige gang vi spilte på denne arenaen skårte vi fem mål, etter at KFUM først tok ledelsen. Med over 1200 kokende Brann-supportere i ryggen håper vi på en ny triumf på Ekebergsletta!

Tidligere kamper mot KFUM:

  • 2022: Brann–KFUM 4–1 Felix Horn Myhre x2, Niklas Castro, Bård Finne
  • 2022: KFUM–Brann 1–5 Niklas Castro x2, Svenn Crone, Aune Heggebø, Niklas Jensen Wassberg
  • 2022: KFUM–Brann 1–0 (NM, 4. runde)

Skader og suspensjoner

Niklas Jensen Wassberg, Thore Pedersen, Jonas Torsvik og Mads Sande er ute med skader. Ingen av våre spillere er suspendert til kampen. Søndag 15.45 presentes laguttaket til kampen.

Annonse fra Eliteserien: